Vannetyöt

Meiltä kaikki vannetyöt ja renkaan vaihdot edullisesti

Tasapainotus

Säilyykö autossani takuu huollon jälkeen?

Rengaspaineet

Mikä on suositeltava rengaspaine?

Meiltä kaikki vannetyöt ja renkaan vaihdot edullisesti

Meiltä saat kaikki tarvittavat rengas- ja vannetyöt siten, että ajosi on turvallista. Kattavat vannetyömme sisältävät mm. renkaiden irrotuksen vanteelta, vanteiden tarkistuksen, renkaiden takaisinlaiton vanteille sekä tasapainotustyöt. Vannetöiden yhteydessä uusimme myös venttiilit.

Renkaiden vaihto Kerava Startauto
Aluminium rim of luxury car wheel close up

Renkaiden tasapainotus – mitä se tarkoittaa?

Kun huomaat ajossa epämääräistä tärinää, saattaa kyseessä olla epätasapainossa olevat renkaat. Tärinä voi tuntua olevan ratissa, ohjauksessa tai koko autossa. Vika kannattaa korjata, sillä epätasapainossa olevat renkaat kuluvat nopeasti. Myös auton ohjauslaitteisto kuluu turhaan sekä ajotuntuma voi olla huono.

Tasapainotus on tarpeen myös aina vannetöiden yhteydessä. Suositeltavaa on, että tasapainotus tehdään aina kun rengas irrotetaan vanteelta.

Ovatko rengaspaineet oikein?

Tarkastamme vannetöiden yhteydessä aina rengaspaineet. Suositeltava rengaspaine on henkilöautoissa noin yleensä 2,5 baria. Talvella on hyvä pitää noin 0,2-0,3 lisäbaria verrattuna kesärenkaiden paineisiin. Rengaspaineita on hyvä tarkkailla säännöllisesti, auton ohjekirjassa on yleensä ilmoitettu myös normaaliajon ja täyden kuorman barit.

Wheel Alloy Wheels Rim or Mag Wheel high performance auto part decoration

Kun tulet määräaikais­huoltoon, saat ilmastoinnin täyttöhuollon hintaan alkaen 59 € (sis. vain R-134 kaasut)

Soita 0400 211 286 tai ota yhteyttä tällä lomakkeella. Palvelemme sinua mahdollisimman pian!