Katsastus kolkuttelee ovella? Käytä autosi katsastushuoltomme kautta, ja katsastuksesi menee läpi ongelmitta!

Tuodessasi autosi katsastushuoltoomme käymme autosi läpi yhtä tarkasti kuin varsinaisessa katsastuksessa. Näin saat heti selville, mikäli autosta löytyy jotain mikä voisi aiheuttaa hylkäyksen tarkastuksen yhteydessä. Otamme sinuun yhteyttä, jos autostasi löytyy jotain huomautettavaa ja annamme tarkan listan moitteista, sekä kustannusarvion. Viat voidaan korjata heti niin halutessasi, tai voimme varata uuden huoltoajan.

Auton katsastushuolto kannattaa

Hoida autosi katsastuskuntoon meillä hyvissä ajoin ennen katsastusta, niin säästät aikaa, vaivaa, ja ennen kaikkea rahaa!

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio katsastushuollollesi!

autohuolto kerava startauto

Katsastus – ja hinauspalvelu

StartAuton palveluihin sisältyy myös täydellinen katsastuspalvelu, jossa tarkastamme, huollamme ja mittaamme tarvittavat päästötodistukset, sekä katsastamme autosi liikennekuntoon.

Teemme yhteistyötä autonhinausten ammattilaisten kanssa, mikäli autosi jätti tien päälle. Noudamme autosi ja kuljetamme sen suoraan korjaamollemme saamaan parasta huolenpitoa vuosikymmenien kokemuksella. Kun haluat säästää aikaa ja vaivaa, voit luottaa meidän katsastus- ja hinauspalveluihimme.

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio katsastuspalvelusta!

Henkilö- ja pakettiautojen uudet katsastusvälit on otettu käyttöön 20.5.2018

OTA YHTETTÄ