Kun tulet määräaikaishuoltoon, saat ilmastoinnin täyttöhuollon hintaan alkaen 59 €

(sis. vain R-134 kaasut)

Pidä autosi arvoa yllä huollattamalla se määräaikaishuollossa

Valmistaja on määritellyt autoille ylläpitävän huolto-ohjelman, jota seuraamalla pidät autostasi huolta ja ylläpidät sen toimintavarmuutta. Huoltamalla autosi säännöllisesti, pidät huolen myös auton käyttö- ja ajomukavuudesta. Huollattamalla autosi oikein, ylläpidät valmistajan antamaa takuuta ja edesautat moottorin, sekä muiden kuluvien osien pitkäikäisyyttä. Määräaikaishuollon laiminlyöminen saattaa pahimmillaan aiheuttaa moottorin vakavan rikkoutumisen. Huoltamaton auto menettää myös valmistajan antaman takuun.

Säännöllinen määräaikaishuolto takaa turvalliset ajokilometrit

Määräaikaishuolto, toiselta nimeltään vuosihuolto tulee tehdä kerran vuodessa, valmistajan antamien huolto-ohjeiden mukaisesti. Uudemmissa autoissa on usein automatisoitu huoltoilmaisin, joka ilmaisee huollon ajankohdan lähestymisen. Huoltokirjasta myös löytyy edellisen määräaikaishuollon ajankohta, jonka yhteydessä ilmaistaan seuraavan huollon ajankohta.

Määräaikaishuoltoa ei tarvitse tehdä merkkiliikkeessä, StartAuto huoltaa autosi merkistä ja mallista riippumatta vuosikymmenien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Noudatamme aina valmistajan antamia mallikohtaisia huolto- ja korjausohjeita.

huolto kerava

Ota yhteyttä ja kysy huoltotarjous autoosi!

OTA YHTETTÄ