Rengas­valikoima

Tutustu laajaan rengasvalikoimaan.

Renkaanvaihto

Milloin kesärenkaat pitää vaihtaa?

Ominaisuudet

Minkälainen on hyvä kesärengas?

Laaja ja laadukas rengasvalikoima

Motonetistä löydät nyt myös talvi- ja kesärenkaat autoosi. Kattavasta valikoimasta löydät Continentalin, Gislavedin ja Antaresin laadukkaat renkaat. Valitse haluamasi rengasmalli ja pyydä asennustarjous meiltä!

Milloin kesärenkaat? Kesärenkaat Motonetistä Startauton asentamana
Milloin kesärenkaat autoon?

Tietoa ja vinkkejä kesärenkaista

Rengasta käytettäessä kumi kuluu ja renkaan pito heikkenee. Muista tarkastaa renkaan urasyvyydet säännöllisesti. Milloin kesärenkaat sitten on vaihdettava uusiin? Viimeistään silloin, kun urasyvyydet ovat kuluneet kesärenkaissa 1,6 mm:n tasolle.

Milloin kesärenkaat pitäisi vaihtaa?

Virallisesti kesärenkaat tulee vaihtaa viimeistään maaliskuun lopussa tai toista pääsiäispäivää seuraavana maanantaina. Sään vaatiessa kesärenkaita saa kuitenkin käyttää myös pidempään. Päivämäärien tuijottamisen sijaan kannattaa kurkistaa ulos ja tehdä päätös milloin kesärenkaat kannattaa vaihtaa. Kun tiet ovat kuivat ja yöpakkaset ovat ohi, on turvallista vaihtaa kesärenkaisiin.

Startautosta kesärenkaat

Milloin kesärenkaat ovat hyvät?

Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin kannattaa varautua kunnollisilla ja turvallisilla renkailla, sillä hyvät renkaat voivat olla halpa henkivakuutus.

Hyvät renkaat korostavat autossa olevia hyviä ajo-ominaisuuksia. Jos renkaat ovat kuluneet, auton käsiteltävyys huononee dramaattisesti. Huonot ja kuluneet renkaat taas tekevät turhiksi erilaiset tarkasti hiotut ajettavuutta ja turvallisuutta parantavat teknologiat.

Vesiliirron torjuntaominaisuudet ovat tärkeä turvallisuustekijä Suomen kesässä ja syksyssä. Mukavuustekijöistä hiljaisuus nousee esille etenkin, kun ajetaan pitkiä matkoja. Eikä pidä unohtaa vierintävastusta, joka vaikuttaa auton polttoaineenkulutukseen.

Kun tulet määräaikais­huoltoon, saat ilmastoinnin täyttöhuollon hintaan alkaen 59 € (sis. vain R-134 kaasut)

Soita 0400 211 286 tai ota yhteyttä tällä lomakkeella. Palvelemme sinua mahdollisimman pian!