Lisälaiteasennukset

Pohdituttaako peräkärryn katsastus? Kaipaako kevytperäkärrysi huoltoa? Startautosta saat huollon kaikentyyppisille kevytperävaunuille. Ota yhteyttä!

Perävaunun huolto

Mitä kaikkea huollamme?

Peräkärryn katsastus

Tarvitseeko kärryäni katsastaa?

Pyydä tarjous

Kysy lisälaitteesi asennuksesta…

Turvallisesti liikenteessä perävaunun kanssa

Kaipaako kevytperävaunusi huoltoa? Startautosta saat huollon kaikentyyppisille kevytperävaunuille nopeasti, vaivattomasti ja vuosien kokemuksella. Huoltoliikkeemme palvelee Keravalla, tule käymään!

Huollamme

  • Kevytperävaunut (lavavaunut)
  • Jarrulliset perävaunut
  • Autotrailerit
  • Venetrailerit
Peräkärryn katsastus
Peräkärryn katsastus

Perävaunun huolto katsastusten välissä

Pohdituttaako peräkärryn katsastus? Kaikkia peräkärryjä ei tarvitse katsastaa. Perävaunujen, joiden kokonaismassa on enemmän kuin 750 kg, katsastus on suoritettava joka toinen vuosi.

Liikenneturvallisuuden kannalta on erittäin tärkeää, että huollat perävaunun tarvittaessa katsastusten välissä. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomioita jarrullisten perävaunujen kuntoon ja toimintaan. Yleisimmät perävaunujen viat ja ongelmat ovat vaunun sähköissä, laakeroinneissa, jarruissa, nokkapyörässä ja lavalukoissa.

Pyydä tarjous huollosta

Startauton ammattilaiset tarkistavat vaunun kunnon helposti ja vaivattomasti.

Kun tulet määräaikais­huoltoon, saat ilmastoinnin täyttöhuollon hintaan alkaen 59 € (sis. vain R-134 kaasut)

Huolla autosi nyt - Maksa osissa!

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Motonet – korjaamo Tilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Soita 0400 211 286 tai ota yhteyttä tällä lomakkeella. Palvelemme sinua mahdollisimman pian!