Meillä palvellaan! Soita 0400 211 286

Vannetyöt

Meiltä kaikki tarvittava

Vannetyöt Keravan Motonetistä

Meiltä kaikki vannetyöt ja renkaan vaihdot edullisesti


Meiltä saat kaikki tarvittavat rengas- ja vannetyöt siten, että ajosi on turvallista. Kattavat vannetyömme sisältävät mm. renkaiden irrotuksen vanteelta, vanteiden tarkistuksen, renkaiden takaisinlaiton vanteille sekä tasapainotustyöt. Vannetöiden yhteydessä uusimme myös venttiilit. Kysy lisää!

 

Renkaiden tasapainotus – mitä se tarkoittaa? 

Kun huomaat ajossa epämääräistä tärinää, saattaa kyseessä olla epätasapainossa olevat renkaat. Tärinä voi tuntua olevan ratissa, ohjauksessa tai koko autossa. Vika kannattaa korjata, sillä epätasapainossa olevat renkaat kuluvat nopeasti. Myös auton ohjauslaitteisto kuluu turhaan sekä ajotuntuma voi olla huono.

 

Tasapainotus on tarpeen myös aina vannetöiden yhteydessä. Suositeltavaa on, että tasapainotus tehdään aina kun rengas irrotetaan vanteelta.

 

Ovatko rengaspaineet oikein?

Tarkastamme vannetöiden yhteydessä aina rengaspaineet. Suositeltava rengaspaine on henkilöautoissa noin yleensä 2,5 baria. Talvella on hyvä pitää noin 0,2-0,3 lisäbaria verrattuna kesärenkaiden paineisiin. Rengaspaineita on hyvä tarkkailla säännöllisesti, auton ohjekirjassa on yleensä ilmoitettu myös normaaliajon ja täyden kuorman barit.

 

Ota yhteyttä ja tule käymään liikkeessämme!

Tervetuloa autohuoltoon!

Olemme Autoalan ja korjaamoiden liitto ry:n jäsenyritys