Meillä palvellaan! Soita 0400 211 286

Renkaat

Talvirenkaat

Talvirenkaat Motonetistä

Laaja valikoima laadukkaita renkaita

Motonetistä löydät nyt myös kesä- ja talvirenkaat autoosi. Kattavaan valikoimaan kuuluvat Continentalin, Gislavedin ja Antaresin laadukkaat renkaat. Valitse haluamasi rengasmalli ja pyydä asennustarjous meiltä!

Tutustu rengasvalikoimaan

Tietoa ja vinkkejä talvirenkaista

Monet suunnittelevat uusien renkaiden ostoa lähestyvän talvikauden alla. Talvi on hyvin erilainen eri puolilla Suomea, mutta siitä huolimatta haastaviin keleihin on varauduttava.

Talvirenkaat ovat ainoa yhteys renkaan ja tien välillä talven vaativissa ajo-olosuhteissa. On erittäin tärkeää, että talvirenkaat ovat hyvässä kunnossa. Turvasuositus on 5 mm, huonokuntoinen rengas 4 mm sekä lain määräämä minimivaatimus on 3 mm. Talvirenkaassa on merkintä M tai MS.


Hyvän talvirenkaan ominaisuudet

Hyvän talvirenkaan on selviydyttävä kaikista olosuhteista. Lisäksi sen on oltava hiljainen ja taloudellinen. Lumisella ja sohjoisella kelillä renkaan pitoon vaikuttavat ensisijaisesti kuviointi ja kumin kitkaominaisuudet. Jäisellä kelillä paras pitävyys saavutetaan nastoitetulla renkaalla.


Milloin talvirenkaita käytetään?

Lain mukaan talvirenkaita on käytettävä 1.12.­–28.2. välisenä aikana. Talvirenkaita saa käyttää, kun sää niin edellyttää.


Tutustu myös kesärenkaiden kattavaan valikoimaan.

Ota yhteyttä ja tule käymään liikkeessämme!

Tervetuloa autohuoltoon!

Olemme Autoalan ja korjaamoiden liitto ry:n jäsenyritys