Rahoitus tarjoaa sinulle joustavasti maksuaikaa

Startauto Oy:n käytössä on Innovoice lasku- ja rahoituspalvelu. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota kuluttaja-asiakkaillemme turvallisen ja joustavan mahdollisuuden huolto- ja korjaamonpalveluiden rahoittamiseen, joko yhdessä tai useammassa erässä. Valitsemalla laskun maksutavaksi, sinulle annetaan aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saat postitettuna suoraan kotiisi muutaman arkipäivän aikana.

Rahoituksen hakeminen on helppoa! Tarkistamme vain henkilö- ja luottotietosi, joiden ollessa kunnossa sinulle myönnetään oikeus lasku- ja osamaksumaksamiseen. Innovoice -rahoituspalvelun käyttö laskun maksamisessa on mahdollista, mikäli asut vakituisesti Suomessa ja olet vähintään 18-vuotias.

Innovoice tarjoaa sinulle vaihtoehdon maksaa laskusi useammassa pienessä erässä, jos rahoitetun laskun loppusumma on yli 100 euroa. Arvato Financen kanssa sovitaan maksusuunnitelmasta laskusta ilmenevien ohjeiden mukaan, ja se vaatii osamaksuehtojen hyväksymisen. Laskun voit maksaa myös kokonaisuudessaan yhdellä kertaa niin halutessasi.

Maksa erissä, jotka sopivat juuri sinun tilanteeseesi

Startautossa voit tehdä osamaksusopimuksen jo ostohetkellä, jolloin voit maksaa huolto- tai korjaamopalvelusi sinulle parhaiten sopivissa kuukausierissä. Maksuajaksi voi valita 3 – 24 kuukautta, riippuen myönnetyn luoton määrästä. Tehdessäsi osamaksusopimuksen, ovat ensimmäiset 30 päivää korotonta maksuaikaa!

Tililasku lähetetään sinulle kotiisi kuukausittain sovittujen maksuerien mukaisesti. Voit niin tahtoessasi maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä, tai koko luottosumman maksusuunnitelmaa nopeammin. Suuremmat lyhennykset tai koko luoton maksaminen eivät aiheuta sinulle lisäkustannuksia.

Jos osamaksutapahtuma ylittää 2500 euroa, luoton myöntäminen vaatii käsirahan suorittamisen, sekä yli 20 vuoden iän.

Hae luottopäätös ennakkoon täällä

OTA YHTETTÄ