Meillä palvellaan! Soita 0400 211 286

Rahoitus
Maksa joustavasti sopivissa erissä!

Rahoitus

Rahoitus tarjoaa sinulle joustavasti maksuaikaa

Startauton käytössä on Innovoicen lasku- ja rahoituspalvelu. Sen ansiosta voimme tarjota kuluttaja-asiakkaillemme turvallisen ja joustavan mahdollisuuden huolto- ja korjaamonpalveluiden rahoittamiseen joko yhdessä tai useammassa erässä. Kun valitset maksutavaksi laskun, sinulle annetaan aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saat postitettuna suoraan kotiisi muutaman arkipäivän aikana.


Rahoituksen hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa! Tarkistamme vain henkilö- ja luottotietosi, joiden ollessa kunnossa sinulle myönnetään oikeus lasku- ja osamaksumaksamiseen. Innovoice-rahoituspalvelun käyttö on laskun maksamisessa mahdollista, mikäli asut vakituisesti Suomessa ja olet vähintään 18-vuotias.


Maksa yhdessä tai useammassa erässä

Innovoice tarjoaa sinulle vaihtoehdon maksaa laskusi useammassa pienessä erässä, jos rahoitetun laskun loppusumma on yli 100 euroa. Arvato Financen kanssa sovitaan maksusuunnitelmasta laskusta ilmenevien ohjeiden mukaan, ja se vaatii osamaksuehtojen hyväksymisen. Laskun voit maksaa myös kokonaisuudessaan yhdellä kertaa niin halutessasi.


Voit maksaa juuri sinulle sopivissa erissä

Startautossa voit tehdä osamaksusopimuksen jo ostohetkellä, jolloin voit maksaa huolto- tai korjaamopalvelusi sinulle parhaiten sopivissa kuukausierissä. Maksuajaksi voi valita 3–24 kuukautta, riippuen myönnetyn luoton määrästä. Kun teet osamaksusopimuksen, ovat ensimmäiset 30 päivää korotonta maksuaikaa!

Tililasku lähetetään sinulle kotiisi kuukausittain sovittujen maksuerien mukaisesti. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luottosumman maksusuunnitelmaa nopeammin. Suuremmat lyhennykset tai koko luoton maksaminen eivät aiheuta sinulle lisäkustannuksia.

Jos osamaksutapahtuma ylittää 2 500 euroa, luoton myöntäminen vaatii käsirahan suorittamisen sekä yli 20 vuoden iän.

Hae luottopäätös ennakkoon!

Tervetuloa autohuoltoon!

Olemme Autoalan ja korjaamoiden liitto ry:n jäsenyritys