Kesärenkaat

Kesärenkaat Motonetistä

Motonetistä löydät nyt myös kesä- ja talvirenkaat autoosi. Kattavasta rengasvalikoimasta löydät Continentalin, Gislavedin ja Antaresin laadukkaat renkaat. Valitse haluamasi renkaat ja pyydä asennustarjous meiltä!

Tutustu rengasvalikoimaan

 

Tietoa ja vinkkejä kesärenkaista

Rengasta käytettäessä kumi kuluu ja renkaan pito heikkenee. Muista tarkastaa renkaan urasyvyydet säännöllisesti. Renkaat on vaihdettava uusiin viimeistään silloin, kun ne ovat kuluneet kesärenkaissa 1,6 mm tasolle.

Virallisesti kesärenkaat tulee vaihtaa viimeistään maaliskuun lopussa tai toista pääsiäispäivää seuraavana maanantaina. Sään vaatiessa talvirenkaita saa kuitenkin käyttää myös pidempään. Päivämäärien tuijottamisen sijaan kannattaa kurkistaa ulos ja tehdä päätös renkaiden vaihdosta säätilan mukaan. Kun tiet ovat kuivat ja yöpakkaset ovat ohi, on turvallista vaihtaa kesärenkaisiin.

Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin kannattaa varautua kunnollisilla ja turvallisilla renkailla, sillä hyvät renkaat voivat olla halpa henkivakuutus.

Hyvät renkaat korostavat autossa olevia hyviä ajo-ominaisuuksia. Jos renkaat ovat kuluneet, auton käsiteltävyys huononee dramaattisesti. Huonot ja kuluneet renkaat taas tekevät turhiksi erilaiset tarkasti hiotut ajettavuutta ja turvallisuutta parantavat teknologiat.

Vesiliirron torjuntaominaisuudet ovat tärkeä turvallisuustekijä Suomen kesässä ja syksyssä. Mukavuustekijöistä hiljaisuus nousee esille etenkin, kun ajetaan pitkiä matkoja. Eikä pidä unohtaa vierintävastusta, joka vaikuttaa auton polttoaineenkulutukseen.

OTA YHTETTÄ