Meillä palvellaan! Soita 0400 211 286

Huoltopalvelut

Katsastushuolto

Katsastushuolto

Ennen auton katsastusta tehtävä huolto

Kolkutteleeko auton katsastus jo ovella? Käytä autosi katsastushuoltomme kautta, niin katsastus menee läpi ongelmitta. Autohuoltomme palvelee Keravalla, ota yhteyttä tai tule käymään!


Auton viat selville ennen katsastusta

Kun tuot autosi katsastushuoltoomme, käymme autosi läpi yhtä tarkasti kuin varsinaisessa katsastuksessa. Näin saat heti selville, mikäli autosta löytyy jotain, mikä voisi aiheuttaa hylkäyksen tarkastuksen yhteydessä. Otamme sinuun yhteyttä, jos autostasi löytyy jotain huomautettavaa. Annamme tarkan listan moitteista sekä kustannusarvion. Viat voidaan korjata heti niin halutessasi, tai voimme varata uuden huoltoajan.


Auton katsastushuolto kannattaa

Hoida autosi katsastuskuntoon meillä hyvissä ajoin ennen katsastusta, niin säästät aikaa, vaivaa ja ennen kaikkea rahaa. Henkilö- ja pakettiautojen uudet katsastusvälit on otettu käyttöön 20.5.2018. Lue lisää!


Katsastus- ja hinauspalvelu

Startauton palveluihin sisältyy myös täydellinen katsastuspalvelu, jossa tarkastamme, huollamme ja mittaamme tarvittavat päästötodistukset sekä katsastamme autosi liikennekuntoon.

Teemme yhteistyötä autonhinausten ammattilaisten kanssa, mikäli autosi jätti tien päälle. Noudamme autosi ja kuljetamme sen suoraan korjaamollemme saamaan parasta huolenpitoa vuosikymmenien kokemuksella. Kun haluat säästää aikaa ja vaivaa, voit luottaa meidän katsastus- ja hinauspalveluihimme.

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio katsastuspalvelusta!

Tervetuloa autohuoltoon!

Olemme Autoalan ja korjaamoiden liitto ry:n jäsenyritys