Asiakaslähtöistä autohuoltoa Keravalla

Autohuolto Kerava – Startauto Oy on Keravalla toimiva täyden palvelun
autohuolto ja autokorjaamo.

Merkkihuolto

Kiinnostaako sinua merkkihuolto?

Varaosat

Minkälaisia varaosia käytämme?

Takuu

Säilyykö autossani takuu huollon jälkeen?

Laadukas monimerkkihuolto kaikille automerkeille

Autohuolto Kerava – Startauto Oy on Keravalla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua kaikissa auton huoltoon ja korjaamiseen liittyvissä asioissa. Koulutettu henkilökuntamme korjaa kaikenmerkkiset autot nopeasti ja luotettavasti, joten voit lähteä meiltä tyytyväisenä ja auto huollettuna.

Startauto
Startauto Kerava

Laadukkaat varaosat autosi huoltoon

Käytämme kaikki laatustandardit täyttäviä, alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäisiä vastaavia varaosia. Haluamme varmistaa, että huollamme ja korjaamme autosi vain laadukkaimmilla ja turvalliseksi todetuilla varaosilla. Tämän vuoksi asennamme vain meidän kauttamme hankittuja tai Motonetistä ostettuja varaosia ostotositteita vastaan.

Meillä huoltamalla autosi takuu säilyy!

Kun huollat auton meillä, autosi takuu säilyy. Monimerkkihuoltomme on ammattitaitoinen mutta edullinen vaihtoehto autokauppojen merkkikorjaamoille. Autokorjaamossamme autojen korjaukset ja huollot tehdään aina ajoneuvon mallikohtaisen huolto-ohjelman mukaisesti. Olemme AAPT:n eli Autoalan Palvelutuottajat ry:n jäsenyritys.

Autohuolto Kerava
Startauto

Syttyikö autossasi merkkivalo?

Jos huomaat tuntemattoman merkkivalon syttyvän kesken ajon, on viisasta siirtyä tien sivuun, tarkistaa tilanne ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin, kun tilaisuus tulee. Useissa kojelaudan symboleissa ja merkkivaloissa on usein ongelmia ilmoittavia viestejä. Merkkivalot voivat ilmaista esimerkiksi käsijarrun unohtamisen, huonosti suljetun oven, auki olevat turvavyöt tai vähäisen polttoaineen. Uudemmissa autoissa saatat löytää myös lyhyitä selityksiä näille varoitusvaloille, mutta vanhemmissa autoissa tällaista opasta ei yleensä ole saatavilla.

On tärkeää olla ottamatta turhia riskejä, kun kojelaudan varoitusvalot syttyvät, sillä vika voi johtaa suuriin korjauskustannuksiin tai vakavaan onnettomuuteen. Lisätietoja auton merkkivaloista voit saada ottamalla yhteyttä meihin.

Katsastushuolto Keravalla

Katsastus- ja hinauspalvelu

Startauton palveluihin sisältyy myös täydellinen katsastuspalvelu, jossa tarkastamme, huollamme ja mittaamme tarvittavat päästötodistukset sekä katsastamme autosi liikennekuntoon.

Teemme yhteistyötä autonhinausten ammattilaisten kanssa, mikäli autosi jätti tien päälle. Noudamme autosi ja kuljetamme sen suoraan korjaamollemme saamaan parasta huolenpitoa vuosikymmenien kokemuksella. Kun haluat säästää aikaa ja vaivaa, voit luottaa meidän katsastus- ja hinauspalveluihimme.

Startauton hinausyhteistyökumppanina toimii Keravan Hinausapu Oy.

Soita 0400 211 286 tai ota yhteyttä tällä lomakkeella. Palvelemme sinua mahdollisimman pian!