Meillä palvellaan! Soita 0400 211 286

Renkaat

Kesärenkaat

Kesärenkaat Motonetistä

Laaja ja laadukas rengasvalikoima

Motonetistä löydät nyt myös talvi- ja kesärenkaat autoosi. Kattavasta valikoimasta löydät Continentalin, Gislavedin ja Antaresin laadukkaat renkaat. Valitse haluamasi rengasmalli ja pyydä asennustarjous meiltä!

Tutustu rengasvalikoimaan!

Tietoa ja vinkkejä kesärenkaista

Rengasta käytettäessä kumi kuluu ja renkaan pito heikkenee. Muista tarkastaa renkaan urasyvyydet säännöllisesti. Renkaat on vaihdettava uusiin viimeistään silloin, kun ne ovat kuluneet kesärenkaissa 1,6 mm:n tasolle.


Milloin renkaat pitäisi vaihtaa?

Virallisesti kesärenkaat tulee vaihtaa viimeistään maaliskuun lopussa tai toista pääsiäispäivää seuraavana maanantaina. Sään vaatiessa kesärenkaita saa kuitenkin käyttää myös pidempään. Päivämäärien tuijottamisen sijaan kannattaa kurkistaa ulos ja tehdä päätös renkaiden vaihdosta säätilan mukaan. Kun tiet ovat kuivat ja yöpakkaset ovat ohi, on turvallista vaihtaa kesärenkaisiin.


Hyvän kesärenkaan ominaisuudet

Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin kannattaa varautua kunnollisilla ja turvallisilla renkailla, sillä hyvät renkaat voivat olla halpa henkivakuutus.

Hyvät renkaat korostavat autossa olevia hyviä ajo-ominaisuuksia. Jos renkaat ovat kuluneet, auton käsiteltävyys huononee dramaattisesti. Huonot ja kuluneet renkaat taas tekevät turhiksi erilaiset tarkasti hiotut ajettavuutta ja turvallisuutta parantavat teknologiat.

Vesiliirron torjuntaominaisuudet ovat tärkeä turvallisuustekijä Suomen kesässä ja syksyssä. Mukavuustekijöistä hiljaisuus nousee esille etenkin, kun ajetaan pitkiä matkoja. Eikä pidä unohtaa vierintävastusta, joka vaikuttaa auton polttoaineenkulutukseen.

Tutustu myös talvirenkaiden kattavaan valikoimaan.

Ota yhteyttä ja tule käymään liikkeessämme!

Tervetuloa autohuoltoon!

Olemme Autoalan ja korjaamoiden liitto ry:n jäsenyritys