Tien päältä kimpoilevat asiat kuten kivet, nastat ja hiekoitushiekka ovat ikuinen riesa, varsinkin talvisaikaan. Nopeuksien ollessa suuria, on tuulilasin rikkoutumisen riski huomattava. Tuulilasiin osuessaan kivi tai nasta aiheuttaa iskujäljen, joka voi pahimmillaan halkaista koko lasin siihen kohdistuvien jännitysvaihteluiden takia. Haljennut lasi on valtava turvallisuusriski, koska lasi on yksi auton kantavista osista. Ympäriajo- tai törmäystilanteessa rikkoutunut tuulilasi ei suojaa autoa ehjän tuulilasin veroisesti. Näiden lisäksi rikkoutunut tuulilasi voi aiheuttaa hylkäyksen auton katsastuksessa.

Kivenisku kannattaa korjauttaa heti, koska se muuttuu helposti koko lasin rikkovaksi halkeamaksi. Kiveniskut myös naarmuttavat lasia, jolloin näkyvyys autosta heikkenee huomattavasti. Tämä voi aiheuttaa merkittävän turvallisuusriskin. Ehjä tuulilasi on ainoa keino varmistaa paras mahdollinen näkyvyys, ja saattaa ajoturvallisuus sille kuuluvalle tasolle.

Tuulilasin vaihdot nopeasti ja ammattitaidolla

Vaihtamamme tuulilasit ovat alkuperäisiä, tai tarvikevalmistajilta hankittuja. Uudemmissa autoissa käytetään niin kutsuttuja liimalaseja, joten lasin vaihtaminen on nopeaa, eikä siitä aiheudu pitkiä odotteluja.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous tuulilasin vaihdosta autoosi!

OTA YHTETTÄ