Meillä palvellaan! Soita 0400 211 286

Huoltopalvelut

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto

Uusi tuulilasi nopeasti kaikkiin automerkkeihin

Ehjä tuulilasi takaa miellyttävän ja turvallisen ajokokemuksen. Keravalla palveleva Startauto hoitaa tuulilasin vaihdot ammattitaidolla auton merkistä riippumatta. Vaihtamamme tuulilasit ovat alkuperäisiä tai tarvikevalmistajilta hankittuja. Uudemmissa autoissa käytämme niin kutsuttuja liimalaseja, joten lasin vaihtaminen käy nopeasti ilman pitkää odotusaikoja.


Halkeama tuulilasissa on turvallisuusriski

Tien päältä kimpoilevat asiat kuten kivet, nastat ja hiekoitushiekka ovat ikuinen riesa etenkin talvisaikaan. Nopeuksien ollessa suuria on tuulilasin rikkoutumisen riski huomattava. Tuulilasiin osuessaan kivi tai nasta aiheuttaa iskujäljen, joka voi pahimmillaan halkaista koko lasin siihen kohdistuvien jännitysvaihteluiden takia. Haljennut lasi on valtava turvallisuusriski, koska lasi on yksi auton kantavista osista. Ympäriajo- tai törmäystilanteessa rikkoutunut tuulilasi ei suojaa autoa ehjän tuulilasin veroisesti. Näiden lisäksi rikkoutunut tuulilasi voi aiheuttaa hylkäyksen auton katsastuksessa.


Kiveniskemän korjaus

Kivenisku kannattaa korjauttaa heti, koska se muuttuu helposti koko lasin rikkovaksi halkeamaksi. Kiveniskut myös naarmuttavat lasia, jolloin näkyvyys autosta heikkenee huomattavasti. Tämä voi aiheuttaa merkittävän turvallisuusriskin. Ehjä tuulilasi on ainoa keino varmistaa paras mahdollinen näkyvyys sekä saattaa ajoturvallisuus sille kuuluvalle tasolle.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous tuulilasin vaihdosta autoosi!

Tervetuloa autohuoltoon!

Olemme Autoalan ja korjaamoiden liitto ry:n jäsenyritys