Meillä palvellaan! Soita 0400 211 286

Huoltopalvelut

Määräaikaishuolto

Asiantunteva määräaikaishuolto autollesi

Ylläpidä autosi arvoa säännöllisellä huollolla

Määräaikaishuoltoa ei tarvitse tehdä merkkiliikkeessä. Keravalla toimiva Startauto huoltaa autosi merkistä ja mallista riippumatta vuosikymmenien kokemuksella. Noudatamme aina valmistajan antamia mallikohtaisia huolto- ja korjausohjeita. Tule käymään autokorjaamossamme Keravalla, niin huollamme autosi kuntoon. Ota yhteyttä!


Tuo autosi huoltoon meille, niin sen takuu säilyy

Valmistaja on määritellyt autoille ylläpitävän huolto-ohjelman, jota seuraamalla pidät autostasi huolta ja ylläpidät sen toimintavarmuutta. Huoltamalla autosi säännöllisesti pidät huolen myös auton käyttö- ja ajomukavuudesta. Kun huollat autosi oikein, ylläpidät valmistajan antamaa takuuta ja edesautat moottorin sekä muiden kuluvien osien pitkäikäisyyttä. Määräaikaishuollon laiminlyöminen saattaa pahimmillaan aiheuttaa moottorin vakavan rikkoutumisen. Huoltamaton auto menettää myös valmistajan antaman takuun.


Säännöllinen määräaikaishuolto takaa turvalliset ajokilometrit

Määräaikaishuolto, toiselta nimeltään vuosihuolto, tulee tehdä kerran vuodessa valmistajan antamien huolto-ohjeiden mukaisesti. Uudemmissa autoissa on usein automatisoitu huoltoilmaisin, joka ilmoittaa huollon ajankohdan lähestymisestä. Huoltokirjasta löytyy myös edellisen määräaikaishuollon ajankohta, jonka yhteydessä ilmaistaan, milloin seuraava huolto on ajankohtainen.

Ota yhteyttä ja kysy huoltotarjous autoosi!

Kun tulet määräaikaishuoltoon, saat ilmastoinnin täyttöhuollon
hintaan alkaen 59 € (sis. vain R-134 kaasut)

Tervetuloa autohuoltoon!

Olemme Autoalan ja korjaamoiden liitto ry:n jäsenyritys