Kun tulet määräaikaishuoltoon, saat ilmastoinnin täyttöhuollon hintaan alkaen 59 €

(sis. vain R-134 kaasut)

Huonosti huollettu  auton ilmastointi on turvallisuusriski

Auton ilmastointi on tärkeä osa auton turvallisuutta. Hyvin huollettuna ilmastointi ylläpitää kuljettajan vireystilaa, pitäen auton mukavan viileänä. Huollettu ilmastointi takaa parhaan matkamukavuuden sinulle ja kanssamatkustajille pitämällä auton sisäilman kuivana, hajuttomana ja mikrobivapaana.

Ilmastointihuolto lisää auton  ilmastoinnin pitkäikäisyyttä

Auton ilmastointilaite ei ole huoltovapaa, kuten ei mikään muukaan osa autossa. Ilmastointilaitteen ja sen osia säännöllisesti huoltamalla pidennät laitteiston käyttöikää huomattavasti. Ilmastointilaitteen tärkein osa on kompressori, joka rikkoutuessaan estää ilmastoinnin toiminnan. Rikkoutuminen voi johtua mm. kylmäaineen vähentymisestä, joka puolestaan vähentää kompressoriin menevän voiteluöljyn määrä aiheuttaen rikkoutumisen. Tämän takia  auton ilmastointilaitteeseen on syytä lisätä kylmäainetta säännöllisesti.
Kompressorivaurion voit havaita siitä, ettei ilma kylmene enää kunnolla, tai ilmastoinnin tehon merkittävänä heikentymisenä.

Suosituksia auton ilmastointihuoltoon

Suositeltu ilmastointihuollon väli on enintään kaksi vuotta. Auton ilmastointihuollon yhteydessä kylmäainesäiliö täytetään, jolloin kylmäainetta riittää taas kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Ilmastoinnin täyttöhuollon yhteydessä kannattaa höyrystinkennosto desinfioida, jotta saavutetaan puhdas ja bakteerivapaa ilma auton sisällä. Autoon tuleva raitisilma kulkee kennoston lävitse, jolloin sinne helposti pesiytyy homeitiöitä, bakteereja ja muita epäpuhtauksia. Auton ilmastointihuollon aikana on myös suositeltavaa vaihtaa raitisilmasuodatin.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

OTA YHTETTÄ