Määräaikaishuolto

Aika varata määräaikaishuolto? Startauto huoltaa autosi merkistä ja mallista riippumatta vuosikymmenien kokemuksella!

Määräaikaishuolto

Onko aika varata määräaikaishuolto?

Takuu

Säilyykö autossani takuu huollon jälkeen?

Säännöllisyys

Säännollisen huollon hyödyt…

Ylläpidä autosi arvoa säännöllisellä huollolla

Määräaikaishuoltoa ei tarvitse tehdä merkkiliikkeessä. Keravalla toimiva Startauto huoltaa autosi merkistä ja mallista riippumatta vuosikymmenien kokemuksella. Noudatamme aina valmistajan antamia mallikohtaisia huolto- ja korjausohjeita. Tule käymään autokorjaamossamme Keravalla, niin huollamme autosi kuntoon.

Määräaikaishuolto
Määräaikaishuolto-Startauto-2

Teetä autosi määräaikaishuolto meillä, niin sen takuu säilyy

Valmistaja on määritellyt autoille ylläpitävän huolto-ohjelman, jota seuraamalla pidät autostasi huolta ja ylläpidät sen toimintavarmuutta. Huoltamalla autosi säännöllisesti pidät huolen myös auton käyttö- ja ajomukavuudesta. Kun huollat autosi oikein, ylläpidät valmistajan antamaa takuuta ja edesautat moottorin sekä muiden kuluvien osien pitkäikäisyyttä. Määräaikaishuollon laiminlyöminen saattaa pahimmillaan aiheuttaa moottorin vakavan rikkoutumisen. Huoltamaton auto menettää myös valmistajan antaman takuun.

Säännöllinen määräaikaishuolto takaa turvalliset ajokilometrit

Määräaikaishuolto tulee tehdä valmistajan antamien huolto-ohjeiden mukaisesti. Määräaikaishuolto on yleensä laajempi huoltotoimenpide, joka perustuu joko auton ajettuihin kilometreihin tai aikaan, ja se suoritetaan autonvalmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti. Huollossa vaihdettavat osat vaihtelevat automerkin mukaan, mutta yleensä määräaikaishuolto sisältää enemmän vaihdettavia komponentteja kuin vuosihuolto. Tyypillisesti määräaikaishuollossa suoritetaan öljynvaihto, öljynsuodattimen vaihto ja mahdollisesti raitisilmansuodattimien vaihto.

Muut tarkastus- ja huoltotoimenpiteet vaihtelevat eri automerkkien välillä, ja esimerkiksi vaihteistoöljyn ja sytytystulppien vaihto voivat kuulua tähän huoltoon. Lisäksi määräaikaishuollossa suoritetaan monipuolisia tarkastuksia auton hallintalaitteisiin ja alustaan, jotta voidaan varmistaa ajoturvallisuus ja ehkäistä suurempia vaurioita. Siksi on tärkeää suorittaa määräaikaishuollot ajallaan ja noudattaa valmistajan määräämää huolto-ohjelmaa.

Määräaikaishuollon suoritusväli voi vaihdella automerkin ja -mallin mukaan, yleensä ollen 15 000–30 000 ajokilometriä tai vaihtoehtoisesti 1–2 vuotta.

Uudemmissa autoissa on usein automatisoitu huoltoilmaisin, joka ilmoittaa huollon ajankohdan lähestymisestä. Huoltokirjasta löytyy myös edellisen määräaikaishuollon ajankohta, jonka yhteydessä ilmaistaan, milloin seuraava huolto on ajankohtainen.

Määräaikaishuolto-Startauto-3

Kun tulet määräaikais­huoltoon, saat (R-134) ilmastoinnin täyttöhuollon hintaan alkaen 59 € tai (R1234YF) alkaen 79€.

Hintaan ei sisälly kaasut.

Huolla autosi nyt - Maksa osissa!

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Motonet – korjaamo Tilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Soita 0400 211 286 tai ota yhteyttä tällä lomakkeella. Palvelemme sinua mahdollisimman pian!