Katsastushuolto

Kolkutteleeko auton katsastus jo ovella?
Varaa autollesi katsastushuolto ja voit suorittaa katsastuksen luottavaisin mielin!

Vian selvitys

Auton viat selville ennen katsastusta

Katsastushuolto

Säästät aikaa, vaivaa ja ennen kaikkea rahaa…

Katsastus- ja hinauspalvelu

Startauton palveluihin sisältyy myös täydellinen katsastuspalvelu

Katsastushuolto ennen katsastusta

Kolkutteleeko auton katsastus jo ovella? Käytä autosi katsastushuoltomme kautta ja voit suorittaa katsastuksen luottavaisin mielin, sillä varmistamme autosi läpäisevän tarkastuksen ongelmitta. Autohuoltomme palvelee Keravalla, ota yhteyttä tai tule käymään!

Katsastushuolto Startautosta
Katsastushuolto Startauto

Auton viat selville ennen katsastusta

Ennakoiva katsastushuolto varmistaa, ettei autossa ole vikoja, jotka voisivat johtaa hylkäykseen katsastuksessa. Hylkäykseen johtavat syyt liittyvät aina turvallisuuteen, liikenneturvallisuuden vaarantumiseen tai ympäristöhaittoihin. Erityisen tärkeää katsastushuolto on, jos autoa ei ole huollettu säännöllisesti tai määräaikaishuoltoja on laiminlyöty.

Kun tuot autosi katsastushuoltoomme, käymme autosi läpi yhtä tarkasti kuin varsinaisessa katsastuksessa. Näin saat heti selville, mikäli autosta löytyy jotain, mikä voisi aiheuttaa hylkäyksen tarkastuksen yhteydessä. Otamme sinuun yhteyttä, jos autostasi löytyy jotain huomautettavaa. Annamme tarkan listan moitteista sekä kustannusarvion. Viat voidaan korjata heti niin halutessasi, tai voimme varata uuden huoltoajan.

Auton katsastushuolto kannattaa

Hoida autosi katsastuskuntoon meillä hyvissä ajoin ennen katsastusta, niin säästät aikaa, vaivaa ja ennen kaikkea rahaa.

Katsastusväli vaihtelee ajoneuvon iän mukaan, yleensä 1-4 vuoden välein. Oman autosi seuraavan katsastusajan voit tarkistaa helposti Traficomista, rekisteröintitodistuksesta tai katsastustodistuksesta. Säännöllinen katsastus on keskeinen toimenpide varmistaakseen ajoneuvon turvallisuuden ja lainmukaisuuden.

Henkilö- ja pakettiautojen uudet katsastusvälit on otettu käyttöön 20.5.2018. Lue lisää klikkaamalla alla olevasta napista!

Katsastushuolto Startautosta
Katsastushuolto Keravalla

Katsastus- ja hinauspalvelu

Startauton palveluihin sisältyy myös täydellinen katsastuspalvelu, jossa tarkastamme, huollamme ja mittaamme tarvittavat päästötodistukset sekä katsastamme autosi liikennekuntoon.

Teemme yhteistyötä autonhinausten ammattilaisten kanssa, mikäli autosi jätti tien päälle. Noudamme autosi ja kuljetamme sen suoraan korjaamollemme saamaan parasta huolenpitoa vuosikymmenien kokemuksella. Kun haluat säästää aikaa ja vaivaa, voit luottaa meidän katsastus- ja hinauspalveluihimme.

Startauton hinausyhteistyökumppanina toimii Keravan Hinausapu Oy.

Soita 0400 211 286 tai ota yhteyttä tällä lomakkeella. Palvelemme sinua mahdollisimman pian!