Meillä palvellaan! Soita 0400 211 286

OVERVIEW OF ALL MODULE STYLES

DIVIDER

BUTTONS

TIMIFY BUTTON

ICON LIST

VERTICAL NAVIGATION

FORM

This isa longer text
Option 2
Option 3

Example label

Option 1
Option 2
Option 3

FORM 2

This is a longer text
Option 2
Option 3

This is a subtitle

Option 1
Option 2
Option 3

MAILCHIMP FORM

DIGITAL BUSINESS CARD

SOCIAL MEDIA AND EMAIL SHARE MODULE

Lähetä ystävälle

Lähetä tämän sivun URL-osoite ystävälle

PAYMENT ICONS

VARIOUS SOCIAL MODULES

ACCORDION MODULE

LINK AND DOWNLOAD MODULE

OPENING HOURS

Maanantai 09:00 - 15:00

Tiistai 09:00 - 15:00

Keskiviikko 10:00 - 16:00

Torstai 09:00 - 15:00

Perjantai 13:00 - 22:00

Lauantai Suljettu

Sunnuntai Suljettu

Special opening hours

16/06/2016 Suljettu

17/06/2016 Suljettu

OFFERS

Title of my offer

Description of my offer. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla ligula nulla, fringilla vitae tristique sed, sodales ac metus. Cras sagittis ultrices turpis, a luctus quam tempus porta.

$149.00

Alkamispäivä: 23/06/2016 00:00

Päättymispäivä: 30/06/2016 00:00

My button

REVIEWS MODULE

Title of review headline in two lineslorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla ligula nulla, fringilla vitae tristique sed, sodales ac metus. Cras sagittis ultrices turpis, a luctus quam tempus porta.

James Dean - 23/06/2016

Title of review

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla ligula nulla, fringilla vitae tristique sed, sodales ac metus. Cras sagittis ultrices turpis, a luctus quam tempus porta.

James Dean - 23/06/2016

LIST MODULE

List is two columns

 • This is the main list text

 • Curabitur condimentum in justo in finibus

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

 • Roin nisi purus laoreet a semper mattis sed nulla

 • Curabitur condimentum in justo in finibus

 • Donec accumsan elementum eros

 • Phasellus non justo aliquam elit hendrerit lacinia

This is the list title

 • This is the main list text

 • Curabitur condimentum in justo in finibus

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

 • Roin nisi purus laoreet a semper mattis sed nulla

List with sub texts

 • This is the main list text This is the subtext

 • Curabitur condimentum in justo in finibus Curabitur condimentum in justo in finibus

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

 • Roin nisi purus laoreet a semper mattis sed nulla Roin nisi purus laoreet a semper mattis sed nulla

PRICE LIST

Title of our price list

 • 1. Example label

  $9.00

  Description

 • 2. Example label

  $12.00

  Description

 • 3. Example label

  $5.50

  Description

 • 4. Example label

  $100.00

  Description

 • 5. Example label

  $12.00

  Description

 • 6. Example label

  $3.59

  Description

 • 7. Example label

  $8.00

  Description

 • 8. Example label

  $35.00

  Description

Title of our price list

 • Example label

  1. Example label

  $9.00

  Description

 • Example label

  2. Example label

  $12.00

  Description

 • Example label

  3. Example label

  $5.50

  Description

IMAGE MODULE

GALLERY MODULE

IMAGE LIST MODULE

FILTER MODULE (E-COMMERCE)

CATALOGUE MODULE (E-COMMERCE)

BLOG CATALOGUE

 • TARJOUS! Lisävalot asennettuina alk. 299€
  03/12/2019
  TARJOUS! Lisävalot asennettuina alk. 299€

  Onko sinulla kysyttävää tarjouksista? Ota yhteyttä p. 0400 211 286

  Lue lisää
 • Yrittäjä Björn Jungebrandilla (vas.) itsellään on kymmenien vuosien kokemus autokorjaamoyrittäjänä ja automekaanikko Aarre Salmi on yksi Keravan Motonet-korjaamon huippuosaajista. Mullistava palvelu Keravalla
  26/11/2019 - Timo Kiiski
  Mullistava palvelu Keravalla

  Moottori iskuun öljytilan ja suuttimien pesulla 


  Motonet-korjaamo Kerava tarjoaa mahdollisesti ainoana Suomessa palvelua, jolla auton moottorin öljytila, suuttimet ja pakokaasupuoli voidaan pestä koneellisesti.

  Öljynsuodattimen vaihto ei aina riitä poistamaan epäpuhtauksia moottorista. STP Engine Flush poistaa tehokkaasti ja nopeasti epäpuhtaudet moottorin sisältä ja varmistaa
  hyvän öljynkierron kaikkialla moottorissa. Startauto Oy Motonet Korjaamo Kerava tarjoaa palvelua, jossa moottorin öljytila puhdistetaan liasta koneellisesti.

  – Moottorin öljytilan koneellinen pesu- ja puhdistushuolto todella pesee moottorin öljytilan sieltä sisältä. Kun autoa ajetaan huonoilla öljyillä pitkään ja
  pitkitetään niiden vaihtovälejä, niin moottoriin kerääntyy karstaa ja kuonaa, joka tällä meidän laitteella saadaan pestyä pois. Käsittelyn jälkeen auton öljynkulutus laskee ja moottorin tehot paranevat.

  Yrittäjä Björn Jungebrand sanoo, ettei Motonet korjaamo Startauto Oy Keravan tiedossa ole kyseisen merkin jenkkikoneen tarjoamaa tekniikkaa muualla Suomessa käytössä.

  Puhdistuskemikaalit lämmitetään ennen kuin ne laitetaan moottorin öljytilaan. Öljynkierto moottoritilassa paranee sitä mukaa, kun sieltä saadaan kaikki lika pois. Ja kyllähän tämä myös laskee samalla polttoaineen kulutusta, yrittäjä Björn Jungebrand sanoo.


  Tuontiautoissa yleinen ongelma

  Erityisen usein ongelma tulee Jungebrandin mukaan vastaan Saksasta ja Hollannista Suomeen tuoduissa autoissa. 

  – Näissä maissa autoilla ajetaan usein pitkillä öljyvaihtoväleillä, eivätkä öljytkään ole samaa tasoa kuin meillä täällä Suomessa. Huonot ja vanhat öljyt keräävät karstaa ja kuonaa moottorin öljytilaan täällä Pohjolan vaihtelevissa säissä ihan toisella tavalla kuin leudompien säiden maissa, Jungebrand sanoo.

  Moottorin öljytilan pesu- ja puhdistushuolto vaatiikin samalla myös öljyjen vaihtamisen.


  – Vanhoja öljyjä ei voi jättää sinne moottoriin pyörimään. Öljynvaihdon kanssapaketin hinta on noin 350-400 euron luokkaa. Työn osuus on 150 euroa ja puhdistuskemikaalit siihen päälle noin 120 euroa. Öljyn ja suodattimen vaihdon hinta pyörii noin 100 eurossa, Jungebrand sanoo. 


  Moottorin öljytilan puhdistuksen tarpeellisuuden autoilija huomaa tavallisesti, kun öljynkulutus alkaa nousta.
  – Kun paikat alkavat olla tukossa, se vaikuttaa myös moottorin käyntiin. Merkkikorjaamot eivät tätä puhdistuspakettia normaalien määräaikaishuoltojen yhteydessä edes tarjoa. Me suosittelemme moottorin öljytilan puhdistushuoltoa aina, kun asiakas ottaa tuossa kassalla asioidessaan esille öljynkulutuksen epätavanomaisen kasvun, Jungebrand sanoo.

  Moottorin öljytilan puhdistaminen kannattaa Jungebrandin mukaan tehdä tuontiautolle mieluiten välittömästi.

  – Sen jälkeen käsittely olisi hyvä uusia n. 60 000-80 000 kilometrin välein. 


  Ensiapua suuttimillekin

  Toinen ongelmakohta, johon Motonet-korjaamo Kerava tarjoaa ensiapua, on moottorin suuttimien ja pakokaasupuolen epäpuhtaudet. Nekin puhdistetaan ja pestään

  koneellisesti.
  – Varsinkin polttoainepuolella meillä on diesel niin kuivaa tänä päivänä, että se kuivattaa suuttimen kärjet, eivätkä suuttimet silloin enää saa
  voitelua. Suuttimien puhdistushuolto kannattaa teettää, kun autossa on suuttimia keskimäärin neljä ja pelkästään yksikin niistä maksaa helposti 700-800 euroa.

  Suuttimien ja pakokaasupuolen puhdistushuollon hinta on noin 300 euroa + öljynvaihto: työn osuus siitä on puolet, loput tulee kemikaaleista.
  – Suuttimien ja pakokaasutilan puhdistaminen vaikuttaa positiivisesti suoraan polttoaineen kulutukseen. Polttoainehan tulee suuttimien kautta sylintereihin ja jos sen kulku alkaa epäpuhtauksien takia takerrella, se näkyy niin auton käynnissä kuin polttoaineen nousevana kulutuksenakin.

  Keravan Motonet-korjaamo huoltaa ja vaihtaa myös auton automaattivaihteiston öljyt sekä samalla pesee vaihdelaatikon.

  – Automaattilaatikon öljyt kannattaisi vaihtaa 60 000-80 000 kilometrin välein. Keskimäärin 400-450 euron huolto ja laatikon pesu voi säästää isolta murheelta. Yllättävän usein
  törmää siihen harhaluuloon, ettei automaattilaatikko kaipaa öljyjen vaihtamista, usein sitä ei korjaamoissa edes ehdoteta. Yleensä automaattilaatikon öljynvaihtotarpeen huomaa vasta, kun vaihteet alkavat käyttäytyä poukkoilevasti ja nykivästi. Jos automaattilaatikon öljyjä ei vaihdeta, se alkaa nykiä 200 000-250 000 kilometrin kohdalla. Meidän öljynvaihdon ja laatikon puhdistuksen jälkeen eron huomaa selvästi, kun vaihteisto toimii taas normaalisti. Nämä käsittelyt eivät kuitenkaan korjaa jo aiheutuneita mekaanisia vikoja, vaan toimenpiteet ovat ennakoivaa huoltoa, Jungebrand sanoo.


  Monimerkkikorjaamo

  Jungebrand on pitkän linjan autokorjaamoyrittäjä. Hän perusti Malminkartanon Autohuollon Helsinkiin vuonna 1988 ja pyöritti sitä lähes 30 vuotta Konalassa. Keravalle hän tuli Motonet-ketjun korjaamoyrittäjäksi 2,5 vuotta sitten. 


  – Motonet-korjaamona meillä on erittäin suuri varaosavarasto ihan tuossa seinän takana, kun samassa osoitteessa toimii myös Motonet-myymälä. Tämän myötä pääsemme
  asiakasystävällisiin hintoihin ja nopeisiin varaosatoimituksiin. Pyrimme siihen, että kun auto tänne aamulla tuodaan, niin se on saman päivän aikana valmis. Vain joitakin varaosia joudumme ottamaan maahantuojan kautta ja odottelemaan niitä muutaman päivän, jos niitä ei löydy Motonetin omasta hyllystä.

  Startauto Oy Motonet Korjaamo Kerava on monimerkkikorjaamo, joka huoltaa ja korjaa kaikkia yleisiä automerkkejä- ja malleja. Erityisesti se on keskittynyt VAG-konsernin
  Audeihin, Seateihin, Volkswageneihin ja Skodiin. Vain takuun alaisissa vioissa uudempi auto on vietävä valtuutettuun merkkikorjaamoon.

  – Sijaisautoja meillä on viisi ja pääasiassa annamme niitä asiakkaiden käyttöön pelkällä polttoainekustannuksella. Sähköpolkupyöräkin meiltä löytyy sijaiskulkupeliksi huollon ajaksi, Jungebrand naurahtaa.  Kuva:
  Motonet-korjaamo Kerava Startauto Oy puhdistaa koneellisesti niin auton moottorin öljytilan kuin suuttimetkin pakokaasujärjestelmineen. Yrittäjä Björn Jungebrandilla (vas.) itsellään on kymmenien vuosien kokemus autokorjaamoyrittäjänä ja automekaanikko Aarre Salmi on yksi Keravan Motonet-korjaamon huippuosaajista.

  Lue lisää
 • 27/06/2019
  ​Uudet kotisivumme on julkaistu!

  Tutustu palveluihimme ja seuraa ajankohtaisia tiedotteita uudistuneilta kotisivultamme!

  Lue lisää

VIDEO MODULE

Note:

Add video module w background filter

MAP MODULE

HTML MODULE

HTML MODULE

INSTAGRAM IMBED

FACEBOOK IMBED + COMMENTS